Reparatie

Vraag: Mijn koop-iPad is kapot. Wat nu?
Antwoord: Wanneer u een iPad heeft gekocht via Xando en de iPad kapot is en gerepareerd moet worden kan dat via de Xando-winkel in Nijmegen lopen. Je hebt hierbij altijd de aankoopnota nodig van de iPad. Xando zal alles in het werk stellen om naar tevredenheid de iPad te repareren en eventueel garantie te claimen voor vervanging.

Zorg dat er geen toegangscode aan staat en zet de optie “Zoek mijn iPad” uit.
Maak altijd een reservekopie van je iPad.

Ondertussen kan een leen-iPad aangevraagd worden op school. Via het volgende formulier. Lees de voorwaarden waaronder een leen-iPad geleend kan worden wel goed door.

Vraag: Mijn lease-iPad uit 2015-2016 is kapot. Wat nu?
Antwoord: Voor de lease-iPads aangeschaft in schooljaar 2015-2016 geldt een andere regeling (t/m augustus 2018 waarin de afbetalingsregeling afloopt).

Je brengt de iPad naar school – bij voorkeur in de oorspronkelijke verpakking (zonder hoes, netvoeding en kabel) – en levert deze af bij de iPad-coördinator Joost de Laat. Belangrijk is dat er geen toegangscode aan staat en de optie “Zoek mijn iPad” uit staat. Maak altijd een reservekopie van je iPad.

De school zorgt er voor dat de iPad wordt gerepareerd, of vernieuwd. Wanneer er geen verwijtbare (gebruiks)schade wordt geconstateerd zijn de kosten voor de school. Via de mail wordt u op de hoogte gehouden van de status van de reparatie, of vervanging.

Ondertussen kan een leen-iPad aangevraagd worden op school. Via het volgende formulier. Lees de voorwaarden waaronder een leen-iPad geleend kan worden wel goed door.

Vraag: Mijn iPad op afbetaling uit 2016-2017 (of later) is kapot. Wat nu?
Antwoord: U hebt zelf de mogelijkheid gehad om een verzekering, of AppleCare aan te schaffen voor de iPad. Richt u in dat geval tot de verzekering of Xando-winkel. Hiervoor geldt de zelfde procedure als voor een koop-iPad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s