Leen-iPad

kapotte ipadAanvraagformulier leen – iPad

Mocht je door schade, een mankement, of diefstal tijdelijk geen iPad hebben, dan kun je bij de heer Toon Verstappen (systeembeheerder) een leen-iPad ophalen.

Let bij het lenen van een iPad op de volgende zaken:
– wees er voorzichtig mee. Bij schade, of diefstal kunnen je kosten in rekening worden gebracht.
– de standaardtermijn voor het lenen is 1 maand. Wanneer het langer dan een maand gaat duren moet je dit melden bij Toon Verploegen. In overleg kijken we dan of het leentermijn verlengd kan worden. Dit moet uiterlijk 3 werkdagen voor de afloop van het termijn gebeuren. Later aanvragen betekent in beginsel geen verlenging van het leentermijn. Het is mogelijk dat je tijdelijk op boeken en schriften over moet gaan.
– binnen twee werkdagen na het lenen van de iPad wordt de eigen iPad aangeboden voor reparatie aan Xando, of een reparateur naar eigen keuze, of wordt een nieuwe iPad besteld.
– om voor een leen-iPad in aanmerking te komen moet je dit formulier hebben ingevuld en verzonden. Na beoordeling en goedkeuring van het formulier krijg je een leen-iPad mee.
– LET OP: schakel op deze leen-iPad “Zoek mijn iPad” UIT, of schakel deze uit voordat je de iPad weer inlevert, of terug zet naar de fabrieksinstelling. Wanneer je dat niet doet, wordt de iPad onbruikbaar en kunnen de kosten hiervoor in rekening gebracht worden.
– er bestaat de mogelijkheid dat alle leen-iPads zijn uitgeleend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s