Studiedag Digitale didactiek

foto spelen met luchtDe ontwikkeling van allerlei technologische mogelijkheden in het onderwijs beperkt zich niet tot de iPad. Dit schooljaar staat ons iPadproject wel nadrukkelijk in de belangstelling.  Op onze studiedag Digitale Didactiek wordt ook aandacht geschonken aan de mogelijkheden van de iPad, naast die van onze electronische leeromgeving ‘itslearning’ , de kansen en risico’s en inzet van social media en het gebruik van digitale leermiddelen.
Onze keynotespreker Daniel Lechner zal in zijn keynote ingaan op de noodzaak van transformatie van ons onderwijs met de inzet van 21ste century skills onder de titel iPads in het onderwijs: One small step for a man, one giant leap for mankind. In zijn workshop zal hij in gaan op de de ontwikkeling van ons onderwijs naar 2020 en o.a.  de meerwaarde van de iPad en de veranderende rol van de docent.

Advertenties

Over iPadindeklas

deze site dient ter ondersteuning van het iPaddocententeam, leerlingen en hun ouders die bij de inzet van de iPad op het Dominicus College betrokken zijn. Coordinator: Joost de Laat Meer info: www.dominicuscollege.nl joost.delaat@dominicuscollege.nl
Dit bericht werd geplaatst in beleid, onderwijs, scholing en intervisie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s