iPad-klasje Open Dag

Staan alle boeken er op? Wat gebeurt er als je hem niet opgeladen hebt? Mag de iPad mee naar huis? Mag je er ook spelletjes op doen? Zorgt het niet voor te veel afleiding? Kun je er makkelijk op schrijven? Weten de leraren er wel genoeg van? Mag je ook een schrift gebruiken? Moet ik dan nog een agenda kopen? Wat kost het?  Mag je je eigen iPad ook gebruiken?image3 (Small)  image[1] (Small) foto (Small)

Op de Open Dag op 23 februari werd het iPad-klasje druk bezoch.  Tue-Dang, Siem, Aniek , Ivy, Ivo, Rick en Erik hadden hun handen vol aan alle nieuwsgierige vragen over het gebruik van de iPad in de klas. Met enthousiasme legden ze uit, maar lieten vooral zien. Razendsnel vlogen hun vingers over de iPad: lieten boeken, aantekeningen, handige apps en de agenda zien en vertelden honderd uit; ook ook over de vervelende berichten die er wel eens werden gestuurd en de afleiding die op de loer lag. Zeer professioneel stonden ze de kinderen uit groep 8 en hun ouders te woord. De boodschap was duidelijk: ze zouden hem  niet meer willen missen.

image (Small)
Advertenties

Over iPadindeklas

deze site dient ter ondersteuning van het iPaddocententeam, leerlingen en hun ouders die bij de inzet van de iPad op het Dominicus College betrokken zijn. Coordinator: Joost de Laat Meer info: www.dominicuscollege.nl joost.delaat@dominicuscollege.nl
Dit bericht werd geplaatst in omgang en gebruik, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s